โ€œ๐Œ๐š๐ง๐ง๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐จ๐ง๐›๐ž๐ญ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐›๐š๐š๐ซโ€

Dit is de stellige overtuiging van mijn klant Martine (schuilnaam) die met een Rejoyce Xpress reis dit wil transformeren. Ze trekt als rode draad mannen in haar liefdesleven aan die ze ten onrechte vertrouwt. Ze voelt zich hierdoor dom en angstig.

De innerlijke reis in haar privรฉtrein leidt Martine naar haar jongere versie van 4 jaar. In de stationsrestauratie ontmoeten ze elkaar. Het meisje draagt een bloemetjesjurk en zit stil en emotieloos. Ze mag niet spelen zonder toestemming van haar ouders.

Verdrongen herinnering

Nadat Martine haar jongere ik heeft verteld wat haar dwars zit, laat het meisje haar een beeld zien wat Martine had verdrongen. Ze zit met haar moeder in de woonkamer. Haar jongere zusje ligt boven. Haar vader is in de schuur.

Dan ruikt haar moeder een gaslucht. Het blijkt dat Martines vader een mislukte zelfmoordpoging doet. De kleuter kan niet bevatten dat haar vader haar zomaar in de steek wil laten.

Op dat moment besluit ze dat mannen onbetrouwbaar zijn. Iets wat op al haar levens facetten in haar verdere leven invloed zal hebben.

Op de terugreis beseft Martine dat het gebeurde niks met haar te maken heeft en dat het okรฉ is vrij en blij te zijn. Ze voelt zich blij en opgelucht.

Uit de bevriesstand

Tijdens de daaropvolgende vergevingreis naar haar jongere ik vertelt Martine dat ze het gebeurde accepteert en dat ze zichzelf vergeeft. De kleuter rent opgelucht naar haar toe. Ze was al die jaren bevroren in de tijd en voelt zich nu bevrijd. Ze wil spelen.

Op weg naar haar thuis station belooft Martine zichzelf te gaan werken aan haar verwachtingspatroon naar mannen toe en om meer spontane dingen te doen.

Ze omarmt haar nieuwe overtuiging dat ze alleen mannen in haar leven aantrekt die oprecht en duidelijk zijn in hun intenties.

Als beloning voor het maken van deze reis wil ze strakjes een choco ijsje halen, net zoals haar 4-jarige ik zou willen…

Zelf deze reizen onder begeleiding maken?

Neem een kijkje op https://www.indischeroots.nl/coachtraject-back-on-track-spoor-2/

×

 

Hoi!

Klik op mijn naam en stel je vraag via WhatsApp. Ik reageer overdag meestal binnen enkele uren.

× Kan ik je helpen?