Jaren geleden had docente Engels Melissa Hendrickx-Trouerbach (Amsterdam, 22-12-1978) een bijzondere droom. Ze hoorde de stem van haar opa Jan Trouerbach zeggen: “Je moet weer loempia’s maken, meid. Anders doet niemand het.” Ze maakte er veertig, deelde ze uit en vroeg zich af: ‘Wat nu?’ Sinds eind 2021 weet ze het. Vol overgave maakt ze suikervrije spekkoekken en houdt ze rekening met intoleranties. Over haar baksels, sportverleden, studenten en Ajax-kids vertelt ze in dit interview.
Bekijk het interview hieronder:
Melissa is te bereiken via haar Facebook-profiel en LinkedIn-profiel. Voor vragen over spekkoek via info@missmeliss.nl
Voor mijn boek en e-book ‘Indische roots’ kijk hier
Wat een ERG leuk interview Melissa.
Dank je wel Judy! Leuk dat je de tijd hebt genomen het te kijken. Melissa
Ik zou heel graag de spekkoek willen bestellen voor zaterdag 23 juli.
Voor acht personen. Kleine stukjes hoor. Suikervrij.
M gr
Marian Hardick
Saxenrodeweg 12
2116VA Bentveld
Marianhardick@gmail.com
Hi Marian,
Ik stuur je vanavond een bericht via mijn eigen mail. Je mag ook met dezelfde gegevens een mailtje sturen naar info@missmeliss.nl en overleggen we over hoe en wat. Op de manier heb ik alles over mijn spekkoek op 1 plek. Dank voor je reactie 🙏🏼 Melissa
Zou graag een suikervrije spek koek willen bestellen, hoe groot is die en wat is de prijs plus portokosten? Wat is de leveringstijd?
Vriendelijke groeten, Grace Roquas
Hi Grace, dank voor je reactie. Zou je mij een mailtje willen sturen op info@missmeliss.nl
Ik neem dan contact op en zal alle info geven.
Groetjes,
Melissa